Cada cop son menys les aventures que ens manquen conèixer del petit Nicolás i cada cop més divertides. Aquesta vegada hem conegut com s'arregla per viatjar sol o com ajuda a la seva mare a fer encàrrecs.

Quan ens vàrem reunir divendres 27 de gener, parlàrem de les coses que ens agrada fer sols, però no tinguérem temps d'explicar-ho tot. Ens expliques més coses que has fet o fas sol?

A més de parlar de les coses que podeu fer sols, jugàrem a diferents jocs: Endevina a quin capítol pertany la frase!!!! La veritat que aquest va ser molt divertit... També jugàrem a Dibuixar una escena del petit Nicolàs, ens dividírem en equips i sortiren un dibuixos genials! I entre altres activitats, vàrem Transformar una frase, que consistia en canviar 3 paraules per persona per donar-li un nou sentit! Al final la frase era una bogeria!!

Quan acabarem les activitats ens varem fer una foto de grup, per tenir un record de tots i totes!!

Aquest divendres 6 de febrer, també ha sigut molt divertit. Hem hagut de cercar paraules donada la definició a un Mots Encreuats. Ha sigut difícil però les hem trobat totes tots. I hem fet una Història Loca, escrivint cadascú un parell de frases i amagant-les fins a l'ultima. El següent havia d'escriure més frases sense saber què s'havia escrit fins aquest moment.

I, per acabar, hem après a fer un avió de paper :)

Per la propera, toca llegir del capítol La nieve fins a Los invitados, quines sorpreses ens esperen???

Fins aviat!!
Vos esperem a totes i tots!!!

No hay comentarios: